Welkom Over ons On line bestellen Wat we doen In de kijker Contact
Welkom

0497 62 04 40

Open  maandag en woensdag van 18u30 tot 20u30 - of na afspraak

info@pcmedik.be | 0497 62 04 40

IN DE KIJKER

PERIODIEK ONDERHOUD COMPUTER

Net als voor voor uw wagen is het ook voor uw computer raadzaam om deze periodiek te laten onderhouden. Na verloop van tijd blijven er veel ongewenste programma’s op uw computer achter. Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden van computers zien wij in een oogopslag welke geïnstalleerde programma’s onnodig of kwaadaardig zijn. Verder verwijderen wij oude cookies en andere bestanden welke door gebruik op uw computer achterblijven. Het resultaat is een snellere computer en een geruststellend gevoel.

Een periodiek onderhoud zorgt er voor dat uw computer degelijk blijft werken en voorkomt tijdig onnodige kosten. Bij een periodiek onderhoud worden de volgende punten aangepakt:

  1. controle op Windows updates
  2. controleren upgrade bios
  3. controle virusscanner
  4. controle defragmentatie harde schijf
  5. verwijderen overbodige software
  6. controle webbrowser(s)
  7. controle op virussen en malware
  8. controle op harde schijf problemen
  9. intern stofvrij maken
  10. nazicht of uw computer geschikt is voor een eventuele upgrade naar windows 10 en het plaatsen van een SSD

Met een SSD-schijf (Solid State Disk), die in zowel een laptop als een PC ingebouwd kan worden, zal uw PC een stuk sneller worden. In vergelijking tot de traditionele harde schijf is de SSD-schijf veel stiller, energiezuiniger, crasht hij minder snel doordat hij minder gevoelig is voor schokken en hij is vooral veel sneller. Met een SSD-schijf zult u aanzienlijk prettiger werken op uw PC.

Nadat u eenmaal uw computer voor een periodiek hebt binnegebracht zenden wij u automatisch jaarlijks een uitnodiging om uw computer te laten nazien. U bent niet contractueel verplicht om dit onderhoud te laten doorgaan. De uitnodiging tot onderhoud is volledig vrijblijvend.

Voorkomen is beter dan genezen