Welkom Over ons On line bestellen Wat we doen In de kijker Contact
Welkom

0497 62 04 40

Open  maandag en woensdag van 18u30 tot 20u30 - of na afspraak

info@pcmedik.be | 0497 62 04 40

IN DE KIJKER

PRODUCTEN

G DATA ANTIVIRUS PROGRAMMA

G DATA Software AG is een security-specialist van Duitse origine. G DATA ontwikkelde zijn eerste antivirus-programma al in 1987 en was daarmee een pionier in Europa. Kwaliteit is een prioriteit voor de onderneming.


Als resultaat hiervan heeft G DATA sinds 2005 al zes keer de vergelijkende test van de Consumentenbond gewonnen. G DATA is opgericht in 1985. De onderneming biedt oplossingen voor consumenten en voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen, die wereldwijd in meer dan 90 landen beschikbaar zijn.


De bedrijfsoplossingen van G DATA bieden betrouwbare beveiliging tegen virussen, trojanen, phishing- en spam-e-mails en andere malware, zijn afgestemd op de uiteenlopende behoeften van verschillende sectoren en kunnen aan de grootte van elk bedrijf worden aangepast. Ze ontwikkelen hun beveiligingsoplossingen steeds verder en houden daarbij in het bijzonder rekening met de noden van hun klanten.

€ 49

OFFICE 365 PERSONAL

Jaarabonnement met automatische verlenging

Voor 1 pc of Mac, 1 tablet, inclusief iPad, Android of Windows, plus 1 telefoon

Volledig versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote en nog veel meer

Bevat ook Publisher en Access voor pc (niet beschikbaar voor Mac).

1 TB cloudopslag

Doorlopende toegang tot updates

€ 69

LAPTOP MET SSD

Deze laptops zijn perfect geschikt voor het normale dagelijkse gebruik van een computer: on line bankieren, internetten, emailen, office toepassingen, googelen, …

Bovendien bieden wij deze laptops nu aan met gratis het virusbeveiligingsprogramma van GDATA - licentie van één jaar. Op deze manier bent u zeker om onbezorgd het world wide web op te gaan.

Zie details

€ 499

PLAATSEN  SSD

Werkt uw laptop steeds trager en trager? Duurt het opstarten een eeuwigheid? Draaien uw programma’s zeer langzaam?

PcMedik biedt u de oplossing! De installatie van een SSD 240 Gb [Solid State Drive] in uw laptop.  

Uiteraard zetten wij uw gegevens over op deze SSD en maken van uw oude harde schijf eventueel een externe harde schijf.

€ 150

PERIODIEK ONDERHOUD

Net als voor voor uw wagen is het ook voor uw computer raadzaam om deze periodiek te laten onderhouden. Na verloop van tijd blijven er veel ongewenste programma’s op uw computer achter.

Door onze jarenlange ervaring met het onderhouden van computers zien wij in een oogopslag welke geïnstalleerde programma’s onnodig of kwaadaardig zijn.

Zie details

€ 60